Klanttevredenheid
9
Loek den Elzen

Wil je Loek den Elzen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Loek den Elzen voor een evenement.

Biografie Loek den Elzen

De in Noordwijkerhout geboren Loek den Elzen was op de lagere school al niet van het podium af te slaan. Het entertainen werd hem met de paplepel ingegoten. 
Vanaf 1984 begom Loek met toneelspelen bij toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout. Vele uiteenlopende rollen heeft hij daar gespeeld en naast het spelen bij ODI heeft Loek ook nog diverse uitstapjes gemaakt bij andere gezelschappen waaronder Musical vereniging Pluimage uit Leiderdorp en Waag-theater uit Delft.

Loek den Elzen boeken

In 1995 werd de musical Jesus Christ Superstar uitgevoerd door St. Hakuna Matata uit de Zilk. Hierin schitterde Loek in de hoofdrol van Jezus. Daarna volgden nog enkele musicals.
Loek verhuist naar het Gelderse Hedel, waar hij nog steeds woont. Ook in Hedel en omstreken pakt Loek de musicals op en zingt diverse rollen, waaronder de hoofdrol in de musical ‘Tsjechov’ van Robert Long (bekend van het lied ‘Vanmorgen vloog ze nog’).
Intussen ontwikkelt hij zich ook als solo-artiest en begint optredens te verzorgen.
Loek werd gevraagd om mee te doen met een Proms-concert waar hij het nummer “Vroeger was het beter” gezongen heeft. Dit nummer is, in het najaar van 2005, in een professionele studio opgenomen en op Koninginnedag 2006 uitgebracht. Dit ging gepaard met een promotietour op een ouderwetse fiets, langs diverse kernen in de Bommelerwaard.
Bij een feestzanger zoals Loek mogen natuurlijk ook de nodige carnavalsnummers niet ontbreken. Het nummer “Krentenbol” werd in 2013 opgenomen. Door het lokale succes besloot hij om in 2014 wederom een carnavalskraker op te nemen. Dit werd “Hennepolonaise” gevolgd door “Lekker lekker” in 2015. In 2016 wordt “1 Meter Bier” opgenomen in de studio van DJREsound. Dit nummer slaat al gelijk aan en wordt lekker opgepikt door diverse mensen. Het is ook het eerste nummer dat digitaal wordt toegevoegd in diverse muzieksystemen en zal daarom ook in ruim 1200 horecagelegenheden aan te vragen zijn. Carnaval 2017 werd opgeleukt door “Bos Hout”, een kraker die in vele kroegen te horen is geweest. 

Boekingen van Loek den Elzen

De nummers die Loek ten gehore brengt lopen zeer uiteen. Hij zingt gezellige meezingers, feest- en carnavalsnummers (bestaande en eigen), jazz, pop en rock zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook een speciale set met Joe Cocker of Andre Hazes behoord tot de mogelijkheden.
Zo ontwikkelt Loek zich tot een allround zanger, die diverse stijlen in zijn repertoire heeft.

Loek den Elzen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Loek den Elzen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Loek den Elzen
Loek den Elzen

Loek den Elzen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Loek den Elzen
Loek den Elzen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095