Klanttevredenheid
9
Local Hero

Wil je Local Hero boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Local Hero voor een evenement.

Biografie Local Hero


Local Hero woont in Amsterdam en is van jongs af aan begonnen met saxofoon spelen. Hij begon met het meespelen met platen en het uitzoeken van saxofoonpartijen puur op het gehoor. Al snel viel het op dat hij erg snel saxofoonsolo's kon meespelen en goed kon improviseren. Na jaren in verschillende bands gespeeld te hebben en veel jamsessies gedaan te hebben werd hij een keer gevraagd te spelen op een feest met dj's. Dit werd zo'n succes dat hij besloot hierin verder te gaan. De vrijheid te spelen wanneer je wilt spelen en op een andere muziekstijl zoals house muziek gaf hem veel voldoening. Hij heeft de laatste 10 jaar met meer dan 500 dj's gespeeld op club avonden, festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten (zie ook www.localheromusic.com).

Ondertussen heeft hij ook al zeer veel bruiloften op zijn naam staan. De trend is dat mensen eerder voor een professionele drive- inn show met dj kiezen als voor een bruiloftband. Hetgeen mensen vaak missen met alleen een dj is het live effect van een band. Daar zorgt Local Hero voor!

Het leuke van een bruiloft vindt Local Hero dat hij als artiest op een bruiloft altijd moet presteren en ervoor dient te zorgen dat de bruiloft op muzikaal vlak een onvergetelijke herinnering wordt voor het bruidspaar in een prachtige ambiance. Naar aanleiding van de wensen van het bruidspaar speelt Local Hero doorgaans een aantal sets binnen 3 uur tijd. Hij heeft ondertussen met de meest professionele drive- inn shows opgetreden en weet als geen ander er een sfeervolle bruiloft van te maken. 

Enkele locaties waar hij zoal op een bruiloft gespeeld heeft:
Kasteel de Hooge Vuursche (Baarn), Hotels van Oranje (Noordwijk), Palace Hotel (Noordwijk), Restaurant Heer Kocken (Vught), Brasserie de Kompas (Loosdrecht), Hotel de Lindenhof (Delft), Het Arsenaal (Naarden), De Librije (Zwolle), Kasteel Staverden (Staverden), Kasteel Wijenburg (Tiel), Kasteel Heeswijk (Heeswijk- Dinther), Orangerie Elswout (Overveen), Kasteel Groot Engelenburg (Brummen), Kasteel Voorlinden (Wassenaar), Het witte huis (Loosdrecht), De Proostdij (Zwolle), Landgoed Rhederoord (Arnhem), Auberge de Bonheur (Tilburg) enz.

Stijlen:
Op bruiloften past de dj zich over het algemeen aan op de wensen van het bruidspaar. Local Hero speelt fijn mee op Disco, Soul, Pop, Jazz, Blues, R&b, Lounge, Dance, House, Latin en Top 40 muziek.

Werkwijze:
Local Hero is meestal iets eerder als de geplande openingsdans aanwezig. In een aantal minuten kan hij dan zijn zender en microfoon installeren. Meestal beslist hij in overleg met de dj op die avond wanneer hij gaat spelen. Hij probeert daarbij altijd die momenten te kiezen dat het verassingseffect het grootst zal zijn. Desgewenst speelt hij ook de openingsdans mee. Daarvoor is het wel gewenst dat hij minimaal een dag van te voren weet welk nummer dat is. Hij is te boeken in een tijdsbestek van 3 a 4 uur en zal gedurende deze periode een aantal sets spelen. U hoeft zich verder niet zorgen te maken over de aansturing hij regelt alles zelf. 
 

Local Hero boeken doe je bij Viking Entertainment!

Local Hero boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Local Hero
Local Hero
Local Hero
Local Hero
Local Hero
Local Hero

Local Hero boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Local Hero
Local Hero
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095