Klanttevredenheid
9
Little Devil Allstars

Wil je Little Devil Allstars boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Little Devil Allstars voor een evenement.

Biografie Little Devil Allstars

De jongens en meisjes van Little Devil Allstars weten op buitengewoon professionele wijze elke zaal, feest of festival binnen een mum van tijd om te toveren tot een epische, classic rock party die zijn weerga niet kent. Gewapend met een gigantische setlist aan enkel de allergrootste hits, een overweldigende performance vol over-de-top glamour, make-up, spandex en gierende gitaarsolo`s weten zij gegarandeerd de allerstijfste hark aan het springen en aan het dansen te krijgen. 
 

Little Devil Allstars boeken

​​​​​​​Al deze luide pracht en praal wordt zo natuurgetrouw mogelijk gespeeld door vijf jonge, maar al zeer ervaren muzikanten. When it`s time to party, we will party hard! Little Devil Allstars wisten eerder o.a. 013, De Bibelot, Het Klokgebouw en De Bosuil met de grond gelijk te maken. Ook traden zij op als support van Skid Row-frontman Sebastian Bach en waren ze een aantal keer live te horen op Omroep Brabant. 

Little Devil Allstars boeken doe je bij Viking Entertainment!

Little Devil Allstars boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Little Devil Allstars boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Little Devil Allstars
Little Devil Allstars
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095