Klanttevredenheid
9

Limburger Buben boek je bij Viking

Vanwege de grote vraag naar Oktoberfeest bands en artiesten is de Zuid-Limburgse band 'Die Limburger Buben' nieuw in het uitgebreide exclusieve roster van 'Oktoberfeest bands' en artiesten bij Viking Entertainment.

Die Limburgerbuben speelt de originele Volkstümliche in de Oostenrijkerse- en Oberkrainer stijl. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van die Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de zaal of feesttent. De band speelt in de originele en authentieke samenstelling namelijk met Ed; trompet en zang, Jacky; gitaar en zang, Joost; klarinet/saxofoon en zang, Kevin; Steirische Harmonica/Bas en zang en tenslotte Maurice op drums, percussie en leadzang.
 
De leden van de band zijn allen afkomstig uit het diepe Zuiden van Nederland en hebben hun sporen al in talloze andere bands verdient waaronder o.a. de Palemiger. De band heeft een prima agenda waarbij nog wel enkele 'last minute' mogelijkheden zijn voor het komende Oktoberfeest seizoen.

De band speelt gemiddeld 3 sets van 50 minuten. Naast de vijf-mans formatie is de band ook als trio te boeken voor een show van 1 x 30 minuten.
Informeer snel naar de mogelijkheden voor deze authentieke band en dit unieke trio voor jullie Oktober- Oogst- of Bierfeest. Volksmusik macht spass!

Limburger Buben boeken – Exclusief bij Viking Entertainment
Limburger Buben boeken doe je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Limburger Buben boeken?

EUR Prijs v.a. € 1275,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095