Klanttevredenheid
9
Leon Vugts

Wil je Leon Vugts boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Leon Vugts voor een evenement.

Biografie Leon Vugts

Leon Vugts is in Brabant al lang geen onbekende! Jarenlang verdiende hij zijn brood als succesvolle kapper waarna hij zijn schaar verruilde voor een uitdaging in de horeca en hij eigenaar werd van lunchroom "Asperia" te Heeswijk-Dinther. Nadat hij ook hier de zaak voortreffelijke had opgezet werd het onverwachts tijd voor wéér een hele andere wending in zijn leven. Naast zijn fantastische kookkunst en zijn inzicht als kapper bleek Léon namelijk ook nog eens over het nodige zangtalent te beschikken. Léon studeerde een repertoire in en zette op feestjes en in diverse kroegen de tent op zijn kop! Léon deed ook dit weer zeer overtuigend en binnen een korte periode werd hij in vele cafés en tijdens vele feesten uitgenodigd om te komen zingen. Ook in de regionale pers werd veel aandacht besteed aan Léon Vugts en zo werd hij in een snel tempo "wereldberoemd" in de regio!

De spontane Léon is een zanger die sfeer en de daarbij behorende gezelligheid brengt. Léon kan en wil het mensen op elk feest en in elke locatie naar de zin maken en dankzij zijn zeer sympathieke en guitige verschijning is Léon overal een graag geziene gast! In het voorjaar van 2006 verscheen zijn eerste single "Dolores" bij het bekende platenlabel Berk Music. Hiermee vestigde Léon Vugts definitief zijn naam en werd hij veelvuldig uitgenodigd bij radio- en TV-stations. Deze populariteit reikte zelfs tot Oostenrijk, waar Léon binnen een korte termijn tot twee keer toe werd uitgenodigd in de après-ski oorden! In september 2006 verschijnt de tweede singles, getiteld "Mi ta stimabo", een vrolijk en zomers nummer met de immer aanwezige enthousiaste Léon Vugts-sound! 

Léon Vugts zorgt voor een geslaagd optreden op elke gelegenheid. Klein of groot, het maakt Léon niets uit als hij zijn liedjes maar kan zingen en het publiek kan vermaken!

Leon Vugts boeken doe je bij Viking Entertainment!

Leon Vugts boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Leon Vugts

Leon Vugts boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Leon Vugts
Leon Vugts
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095