Klanttevredenheid
9
Lasgo

Wil je Lasgo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lasgo voor een evenement.

Biografie Lasgo

Danceformatie Lasgo veroverde van bij de start in 2001 de wereld met hun kenmerkende sound: een perfecte combinatie van energieke beats en betoverende vocals. De grensverleggende Belgische hitmachine, opgericht door Peter Luts en David Vervoort, en sinds 2008 verdergezet door Peter Luts en Jef Martens, noteerde sindsdien maar liefst 7 top 10-hits in eigen land en scoorde ook internationaal met dance classics als ‘Something’, ‘Alone’, 'Surrender’, ‘Pray’, ‘All Night Long’, ‘Over You’, ‘I Wonder’ en ‘Gone’.
 
Lasgo verkocht meer dan vijf miljoen fysieke exemplaren van hun albums 'Some Things', 'Far Away' en 'Smile'. Ze verzamelden 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS), traden op in heel Europa, evenals de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië, met jarenlang volledig volgeboekte zomers tot gevolg.
 
Bovendien geniet Lasgo ook op Spotify nog steeds van een immense populariteit, met meer dan 1,4 miljoen unieke luisteraars per maand en ondertussen meer dan 100 miljoen streams voor monsterhit ‘Something’. Deze cijfers getuigen niet alleen van hun wereldwijde aantrekkingskracht, maar ook van de voortdurende groei van hun fanbase.
 
Terwijl Lasgo de grenzen blijft verleggen en nieuwe muzikale horizonten verkent, blijft de groep een baken van innovatie en creativiteit.
 
LASGO is a registered trademark of Peter Luts. Its use, without permission, is unauthorized and in violation of trademark law.

Lasgo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lasgo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lasgo
Lasgo
Lasgo

Lasgo boeken?

EUR Prijs v.a. € 4000,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lasgo
Lasgo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095