Klanttevredenheid
9
Las Ketchup Boeken

Wil je Las Ketchup boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Las Ketchup voor een evenement.

Biografie Las Ketchup

Las Ketchup is een muziekgroep gevormd door de gezusters Muñoz: Pilar, Lola en Lucia, dochters van de "Tomato". Ze behaalden muzikaal succes in 2002 met Aserejé, een themalied dat flamenco en Europop doet samensmelten, en dat het nummer van de zomer werd na het bereiken van #1 in de hitlijsten van vele landen, waaronder Spanje, Verenigd Koninkrijk, Bulgarije, Italië, Frankrijk, Finland, Zweden, Noorwegen, België, Nederland, Portugal, Zwitserland, Duitsland, Roemenië, Chili, Peru, Cuba, Uruguay, Colombia, Venezuela, Mexico, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Paraguay, Puerto Rico, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Panama en Costa Rica. 

Het liedje, dat in de niet-Spaanssprekende landen "The Ketchup Song" werd genoemd, werd begeleid door een karakteristieke choreografie, en de tekst van het refrein deed denken aan de eerste coupletten van het liedje "Rapper's Delight" van het Amerikaanse hip hop trio "The Sugarhill Gang", een duidelijke gelijkenis die de componist van Aserejé, Manuel Ruiz Queco Yones, op een originele manier hermaakte en er een parodie van maakte.

In 2006 brachten ze hun tweede studioalbum getiteld "Un Bloody Mary" uit, en met het titelnummer vertegenwoordigden ze Spanje op het Eurovisie Songfestival in Athene (Griekenland). 

In 2016, na tien jaar inactiviteit om persoonlijke redenen, werden ze uitgenodigd voor de eerste halve finale van Melodifestivalen 2016 in Göteborg (Zweden), waar ze hun klassieke hit, het wereldberoemde Aserejé, speelden. Een jaar later, in 2017, verschenen ze opnieuw bij verrassing op het "Pa'l Norte Festival", gehouden in de stad Monterrey (Mexico), als een van de verrassingen van deze massale show, met een grote acceptatie van het Mexicaanse publiek. 

Na meer dan 13 jaar afwezigheid van de Spaanse muziekscène, zijn ze met veel energie en enthousiasme teruggekeerd om hun Aserejé, evenals hun andere "ragatanga-stijl" nummers, mee te nemen op hun nieuwe tournee. De groep, met de originele bezetting, zal de belangrijkste steden van Spanje en de meest prominente podia in Europa aandoen. Las Ketchup zijn terug... Ben je klaar om te dansen?

Las Ketchup boeken doe je bij Viking Entertainment!

Las Ketchup boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Las Ketchup Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Las Ketchup Boeken
Las Ketchup Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095