Klanttevredenheid
9
Lace Sonic

Wil je Lace Sonic boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lace Sonic voor een evenement.

Biografie Lace Sonic

Lace Sonic brengt pure en akoestische livemuziek op iedere gelegenheid. Klein en intiem of verrassend vol, maar altijd gepast! 

In de winter van 2008 werden Michaël en Romy voor een speciale gelegenheid  letterlijk als duo gevormd. Deze vorm van muziek maken, akoestisch en puur, bleken beiden zo leuk te vinden dat er meteen die avond een naam werd verzonnen...  Lace was geboren!  
 

Lace Sonic boeken

De kracht van Lace is het brengen van sfeermuziek. Het duo speelt op een prettig  volume mooie, herkenbare liedjes zonder de verstaanbaarheid van de gasten te  beïnvloeden. Zo ontstaat een mooie ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek én het samenzijn. 

Met een repertoire van meer dan 260 liedjes reikend van de sixties tot de laatste top 40 hits én de mogelijkheid verzoekliedjes in te studeren, weet Lace altijd de juiste  noot op de juiste plaats te laten klinken. De betoverende zang van Romy in  combinatie met het feilloze gitaarspel van Michael maken emoties los, creëren een gezellige losse setting of zetten een prachtige sfeer neer op de achtergrond.  
 

Lace Sonic boeken voor jouw evenement

Wilt u net een beetje meer? Dan is Lace uit te breiden met percussie en bas! Lace & Cotton, zoals deze formatie heet, behoudt het akoestische karakter maar geeft net wat meer body zodat zowel dansen als verstaanbaar praten mogelijk is. 

Lace Sonic boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lace Sonic boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lace Sonic
Lace Sonic

Lace Sonic boeken?

EUR Prijs v.a. € 750,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lace Sonic
Lace Sonic
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095