Klanttevredenheid
9
La Bunga

Wil je La Bunga boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van La Bunga voor een evenement.

Biografie La Bunga

Van het draaien aan de volumeknoppen van de radio toen ze klein was, tot aan het bespelen van een instrument en uitkomen bij een dj mixer. Voor de 24-jarige Fleur van Rijn is het altijd een kwestie geweest om haar publiek te vermaken In de afgelopen jaren heeft Fleur als artiest onder de naam La Bunga veel gigs mogen doen. Ze draait eclectic muziek, maar dit weerhoudt haar er niet van om thuis een goede jazzplaat op te zetten.

La Bunga boeken

La Bunga haar sets hebben een stoer randje met een vrouwelijke twist. Ze wil clubs en festivals gaan vullen met een vernieuwende sound in de eclectic muziek; haar eigen sound. 
Ze staat voor hardere, dansbare muziek en combineert daarvoor reggeaton, dancehall, urban en alle genre’s daar tussenin. La Bunga kijkt op naar artiesten als bijvoorbeeld Majozr Lazer, Bizzey en Johnny500. Zij hebben een eigen stijl ontwikkelt die bij een hele grote doelgroep in de smaak valt. Dit wilt La Bunga ook bereiken met haar muziek.

La Bunga boeken voor jouw evenement

La Bunga heeft al op veel festivals en in veel clubs haar sound kunnen laten horen zoals; 7th Sunday Festival, Amsterdam Open Air, Bevrijdingsfestival Limburg, Op Dref Festival, Totally Summer Barcelona, Vunzige Deuntjes, Smerrig, Beetje Dansen Festival, Amsterdam Dance Event, Intents Festival, Overwinteren Festival, Paaspop, Weekend Magnifiek, Club Nyx, St. Trop’ Lloret de Mar (Spanje), Bumpers Lloret de Mar (Spanje), Disco Tropics Lloret de Mar (Spanje) en ga zo nog maar even door…

Wanneer La Bunga aanwezig is op een feestje, wil ze direct het gevoel creeren dat iedereen welkom is en zich vrij kan voelen om een paar dansjes te wagen. Van jongs af aan heeft ze meegekregen hoe muziek en dansen mensen samenbrengt en dit is da nook waar ze het allemaal voor doet. La Bunga zal een hete vibe brengen waar het publiek hoogst waarschijnlijk niet op stil blijft staan. 

La Bunga boeken doe je bij Viking Entertainment!

La Bunga boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
La Bunga

La Bunga boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
La Bunga
La Bunga
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095