Klanttevredenheid
9
L'Chaim

Wil je L'Chaim boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van L'Chaim voor een evenement.

Biografie L'Chaim

De zeven blije zigeuners van L’Chaim zetten sinds 2006 overal hun muzikale circustent op. Na een lange start met veel optredens in het studentencircuit van Delft komt de groep tot een solide line-up en neemt het een eerste demo op: “For Goat’s Sake”. Het vuur breidt zich langzaam uit. Na het debuutalbum “Gipsy Trouble” speelt de band op Oerol, Festival Mundial (Tilburg) en diverse Bevrijdingsfestivals. Diverse tours door Europa en de rest van de wereld volgen.
 

L'Chaim boeken

L’Chaim is bijzonder in zijn genre vanwege de samensmelting van muzikale stijlen en de afkomst en achtergrond van de verschillende muzikanten. Zo wordt er door de 3 vocalisten in maar liefst 10 uiteenlopende talen gezongen. Het repertoire van de groep bestaat voornamelijk uit eigen werk, aangevuld met klezmer-traditionals en zigeunermuziek van de balkan.

Boekingen  van L'Chaim

De variatie, virtuositeit en tomeloze podiumenergie maakt het een lust om naar L’Chaim te kijken. De band komt dan ook live het best tot zijn recht. Elk optreden een feestje waar jong en oud komt luisteren naar dit koekje van exotisch eigen deeg.

L'Chaim boeken doe je bij Viking Entertainment!

L'Chaim boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

L'Chaim boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
L'Chaim
L'Chaim
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095