Klanttevredenheid
9
Kraak en Smaak boeken

Wil je Kraak en Smaak boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kraak en Smaak voor een evenement.

Biografie Kraak en Smaak

Kraak & Smaak boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment! Kraak & Smaak is te boeken als DJ-collectief of als live band.

Kraak & Smaak DJ's met live band hebben de afgelopen jaren ongeveer elk continent wel gezien. Want dat hun combinatie van dance met funk en soul er één van goud is, blijkt wel uit de reactie van het publiek dat waar ook ter wereld helemaal los gaat tijdens hun optredens. 

Na de albums 'Boogie Angst' en 'Plastic People' komt op hun derde album 'Electric Hustle' uit op PIAS. De eerste single hiervan 'Dynamite' krijgt al vanuit binnen- als buitenland veel positieve response. Ze stonden begin dit jaar al op Eurosonic in Groningen en staan te popelen om alle andere festivalpodia op de rennen. Half maart komt de tweede single 'Calling Up To Heaven' van deze derde plaat uit.

Kraak en Smaak boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kraak en Smaak boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kraak en Smaak boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kraak en Smaak boeken
Kraak en Smaak boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095