Klanttevredenheid
9
Koyle

Wil je Koyle boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Koyle voor een evenement.

Biografie Koyle

"In deze Moderne Muziek Maatschappij weegt er een zwaar gewicht op Rock. Onder de dreunende dance bassen hebben de DJ's de voormalige Rock podia overgenomen. De nieuwe generatie swingt niet meer op Rock en hun Rock goden, zij laven zich muzikaal enkel aan de DJ's : de nieuwe Goden.

Maar hier komt nu verandering in. Er resten nog enkele Rock Predikanten en zij komen U bekeren. De 5 preachers van KOYLE komen naar uw stad en prediken het woord "Rock".

Hun enige doel : U overtuigen dat Rock nog leeft en dat er ook nog een plaats is voor de Nieuwe Rockers in deze moderne muziek cultuur.

En dat gebeurt tijdens een wervelende show, vol actie en interactie, want U moet bekeerd worden, ... IN THE NAME OF ROCK "

Koyle boeken doe je bij Viking Entertainment!

Koyle boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Koyle
Koyle
Koyle

Koyle boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Koyle
Koyle
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095