Klanttevredenheid
9
Koos Matroos

Wil je Koos Matroos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Koos Matroos voor een evenement.

Biografie Koos Matroos

Koos is een stoere matroos. Koos is gek op water en altijd in voor een grapje. Met wat magische bewegingen en vooral ook de hulp van de aanwezigen, verandert Koos water in leuk drinkbare gekleurde limonade uit de transparante magische kan. Maar een rietje van 2 meter is wat overdreven Koos! Maar kattenkwaad uithalen doet Koos ook regelmatig. Koos Matroos is een show waarin niet alleen gegoocheld wordt maar de show is ook doorspekt met humor en hilariteit. Aan het einde van deze interactieve show worden ballonenfiguren weggegeven. Koos Matroos is al jarenlang een begrip
 
Trossen los en welkom aan boord bij de stralende Kapitein Kappi. 
Klap in je handen, trek een vrolijk gezicht want Kappi is weer aan land! De vingervlugge Kapitein weet iedereen op magische wijze mee te nemen. Met een boost aan energie, in een hagelwit pak laat Kappi flitsende trucs zien, die iedereen op het puntje van de stoel laat zitten. De kapitein laat zien wat er aan boord allemaal gebeurd met touwen. Een magisch feest, met zang, dans en entertainment en heel, maar dan ook heel veel humor.
 

Koos Matroos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Koos Matroos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kinder act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Koos Matroos
Koos Matroos
Koos Matroos

Koos Matroos boeken?

EUR Prijs v.a. € 595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Koos Matroos
Koos Matroos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095