Klanttevredenheid
9
K.O. Brass

Wil je K.O. Brass boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van K.O. Brass voor een evenement.

Biografie K.O. Brass

K.O.Brass! is een internationaal koperkwintet dat bestaat uit leden van de blazerssectie van The Kyteman Orchestra. K.O.Brass! overrompelt en overdondert je waar je bij staat.

Vijf bekende solisten met hun eigen presentatie in één groep. K.O.Brass! raakt je met hun hoge speelniveau. De musici spelen met veel enthousiasme en brengen de muziek met een verbluffende techniek en virtuositeit.

K.O.Brass! is een muzikale beleving die je niet snel vergeet en bestaat uit leden met verschillende roots. De blazers halen zoveel mogelijk uit hun instrument. Zij doen dat akoestisch, elk met hun eigen muzikale culturele bagage. Met veel passie, plezier en professionaliteit zodat elk optreden een echte happening wordt met een eigen sound.

Het repertoire bestaat uit Klassieke, Jazz en Wereldmuziek zelf bewerkt en gearrangeerd, daarnaast brengt het blazerskwintet ook verrassende eigen composities en improvisaties ten gehore.

De Leden van K.O.Brass! werkten mee aan vele concerten en opnames zoals bij Wende Snijders, New Cool Collective, Typhoon, Blaudzun en Kapok. Alsook aan Catharijn Classique een klassieke muziekserie van museum Catharijneconvent in Utrecht.

K.O.Brass! brengt muziek op maat . Bij openingen, feesten, herdenkingen, en andere evenementen in de concertzaal,  kerk, in de buurt of welke locatie dan ook. De musici vormen een eenheid in verscheidenheid en zoeken naar muzikale verbindingen met muzikanten en bezoekers uit de hele wereld.

 

K.O. Brass boeken doe je bij Viking Entertainment!

K.O. Brass boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
K.O. Brass

K.O. Brass boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
K.O. Brass
K.O. Brass
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095