Klanttevredenheid
9
Knikker Lab!

Wil je Knikker Lab! boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Knikker Lab! voor een evenement.

Biografie Knikker Lab!

Verbaasde blikken, lachende gezichten, verwonderende ‘ooh’s’ zijn te zien en te horen bij de nieuwe doe en ontdek activiteit Knikker Lab! De knikkerbanen en knikker experimenten maken van de kinderen gedreven onderzoekers!

Het Knikker Lab heeft knikkerexperimenten en -activiteiten voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar. 

Het Knikker Lab boeken op jouw feestje

De volgende onderdelen zijn o.a. te beleven in het Knikker Lab:
3D knikkerbaan, knikkerkunst, magneet aangedreven kogelbaan, bounce ball, knikker flux, verschillende ‘knikkerverhalen’, gravitrax, knikkerkanon én natuurlijk de ouderwetse knikker pot! 

Door de circuitvorm van werken en de vele materialen die aantrekkelijk worden opgesteld, kunnen veel jongens en meisjes tegelijkertijd aan de slag. Ook de ouders worden enthousiast van de experimenten die óók hun blijken te verrassen!

Knikker Lab biedt vanaf 8 grote tafels met knikkerbanen en -experimenten, waar 20 tot 30 leerlingen tegelijkertijd aan de slag kunnen.

Viking Entertainment staat altijd – dus ook bij het nieuwe Knikker LAB - garant voor een mooie mix van zelf ontwikkeld materiaal van hoogwaardige kwaliteit, bijzondere onderdelen die kinderen een uitdaging bieden, aangevuld met bijzondere verrassingen waar de kinderen veel ontdekplezier mee beleven!
 

Knikker Lab! boeken doe je bij Viking Entertainment!

Knikker Lab! boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit lab. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Knikker Lab!
Knikker Lab!

Knikker Lab! boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Knikker Lab!
Knikker Lab!
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095