Klanttevredenheid
9
Klubbheads vs DJ Boozywoozy

Wil je Klubbheads vs DJ Boozywoozy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Klubbheads vs DJ Boozywoozy voor een evenement.

Biografie Klubbheads vs DJ Boozywoozy

Ze maakten eind jaren '90 en begin jaren '00 furore met meer dan een dozijn internationale top 10 hits, waaronder hun eigen 'Hiphopping', 'Party Affair', 'Here We Go', 'One More Try', 'Turn Up The Bass' en 'Jumping Around'. De clips waren niet weg te denken van de populaire muziekzenders TMF en The Box. Daarnaast stonden ze destijds op grote festivals als 538 Koninginnedag op het Museumplein, Trance Energy en Mega Music Dance Experience.

Naast eigen hits waren Klubbheads en DJ Boozywoozy als producers en remixers in de 90's/00's mede verantwoordelijk voor een groot aantal hits van o.a. DJ Paul Elstak, Nance, DJ Jean, Elize, 2 Unlimited, 2 Brothers On The 4th Floor, Vengaboys, Drunkenmunky en Hi_Tack.

Als DJ's hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet geweest zijn! Klubbheads vs. DJ Boozywoozy leveren een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende hits en dansvloerbommen uit die tijd de revue passeren.

Klubbheads vs DJ Boozywoozy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Klubbheads vs DJ Boozywoozy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Klubbheads vs DJ Boozywoozy
Klubbheads vs DJ Boozywoozy

Klubbheads vs DJ Boozywoozy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Klubbheads vs DJ Boozywoozy
Klubbheads vs DJ Boozywoozy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095