Klanttevredenheid
9
Kim Lian van der Meij

Wil je Kim Lian van der Meij boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kim Lian van der Meij voor een evenement.

Biografie Kim Lian van der Meij

Kim-Lian, een multimediale duizendpoot die in alles kan en wil uitblinken, gedreven door passie, energie, girl power, dynamiek, talent en humor; een artiest die met minder geen genoegen neemt. 

We kennen Kim Lian al jaren als multimediale duizendpoot. Zo is ze al sinds 2003 te zien op Jetix waar ze de Kids top 20 presenteerde en nu wekelijks te zien is in het programma Nationale Kids TV. Haar debuutsingle 'Teenage Superstar' was in 2003 direct een hit en vele successen volgde waaronder de singles 'Hey Boy' en 'Kids in America'. In de musicalwereld is Kim Lian ook regelmatig te zien. Zo heeft ze al hoofdrollen in de musicals Doe Maar en Fame vertolkt. Niet veel later gaat de nieuwe musical Footloose in première waarin ze ook de hoofdrol speelt.  Ondanks haar drukke musicalschema is Kim Lian ook voor optredens in het land te boeken. 

Tijdens haar 30 minuten durende show combineert ze al haar talenten. Niet alleen haar eigen hits komen naar voren, maar ook de nummers uit musicals waarin ze gespeeld heeft. Dit maakt haar optreden een feest voor jong en oud!

Kim Lian van der Meij boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kim Lian van der Meij boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kim Lian van der Meij

Kim Lian van der Meij boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kim Lian van der Meij
Kim Lian van der Meij
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095