Klanttevredenheid
9
Kid Creole and The Coconuts

Wil je Kid Creole and The Coconuts boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kid Creole and The Coconuts voor een evenement.

Biografie Kid Creole and The Coconuts

Kid Creole en the Coconuts werden geboren uit briljante en legendarische originele Savannah Band van Dr. Buzzard. August Darnell (Kid Creole) beweert een visie van de band te hebben gehad in een nachtmerrie tijdens een wandeling langs Fifth Avenue in New York City. Darnell is geboren in de Bronx en is een man van meerdere culturen, legendes en persoonlijkheden.

Al meer dan 27 jaar zijn Kid Creole en de Coconuts bezig met het verkopen van drukte over de hele wereld. Geïnspireerd door Cab Calloway en de Hollywood-films uit de jaren 30 en 40 draagt de Kid zijn kleurrijke pakken met stijl en gratie uit en danst hij op het podium met zijn onnavolgbare, meedogenloze en zelfbenoemde coole stijl. De Kid is zacht, soepel, egocentrisch en veilig. Een legende in zijn eigen geest. Zijn talent voor zelfverheerlijking wordt echter even goed geëvenaard door zijn genialiteit als songwriter, sociale commentator en tekstschrijver. Af en toe oppervlakkig, af en toe diep, af en toe over zijn ... mannelijkheid, zijn teksten worden vaak verkeerd begrepen door critici (maar nooit door het publiek). 

The Coconuts, drie oogverblindende jonkvrouwen met een goddelijke dimensie, hebben weinig tolerantie voor de Kid en zijn egoïstische, seksistische capriolen. Ze glimlachen niet en maken het Kid regelmatig belachelijk op het podium. Als ze het niet meer aankunnen lopen ze meteen van het podium om zichzelf te troosten op de enige manier waarop ze weten hoe: door een kostuum veranderen in een nog sexyer, slanker outfit.

Kid Creole en the Coconuts trotseren de beschrijving en overstijgen muzikale- en modetrends. Op het podium en op opnames zijn ze ongeëvenaard in hun energie, originaliteit en muzikale hipheid. Ze zijn tijdloos en uniek. 
 

Kid Creole and The Coconuts boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kid Creole and The Coconuts boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kid Creole and The Coconuts boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kid Creole and The Coconuts
Kid Creole and The Coconuts
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095