Klanttevredenheid
9
Kensington

Wil je Kensington boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kensington voor een evenement.

Biografie Kensington

Kensington is een Nederlandse rockband uit de stad Utrecht. De band werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien verschillende specials en singles uitgebracht en vier albums uitgebracht. Het meest recente album, Control, is in oktober 2016 uitgebracht.

No control, How wonderful, How horrible, You see me guessing, Don’t you know?

Control laat horen wat er gebeurt als Kensington geen controle probeert te houden. Dan maakt de band de meest ambitieuze en intense plaat uit hun carrière. Hun meest persoonlijke, introspectieve en kwetsbare ook.

Voor Control verkast de band begin 2016 voor twee maanden naar Rome. Ze schrijven en werken er in Forum Music Village. Als producer kiezen ze Michael Beinhorn. De Amerikaan heeft gewerkt met o.a. Marilyn Manson, Soundgarden en Red Hot Chili Peppers, maar het zijn juist de albums die hij maakte met de relatief onbekende Deense groep Mew die Kensingtons bewondering hebben gewekt.

Control is dus ook Kensingtons meest extreme plaat. Met het rustigste en kleinste liedje (Storms), maar ook met de hardste rocksong (St. Helena) uit hun meer dan tienjarig bestaan. Met een atypische track als Regret, een mengvorm van elektronica en rock, die bijna tegen industrial aanschurkt.

Control verkent vele nieuwe territoria, maar bezit toch ook een ideale opener in single Do I Ever. Drummer Niles Vandenberg: ‘Nadat je als band even bent weggeweest, knal je dat nummer erin en pats: de energie is daar. Dé ideale verbinding tussen vertrouwde Kensington en ons nieuwe geluid.’

Kensington boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kensington boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kensington
Kensington

Kensington boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kensington
Kensington
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095