Klanttevredenheid
9
Kees Versluys

Wil je Kees Versluys boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kees Versluys voor een evenement.

Biografie Kees Versluys

Kees Versluys is een bekende zanger in Nederland. Zijn live optreden in de Soundmixshow bij Henny Huisman maakte hem in een klap een bekend. Hij werkte in 2015 op dit moment aan een nieuw album met eigen Nederlandstalige nummers. Singles van voorgaande CD-albums (Personality 1997 en Endeavour in 2002) kwamen in vele hitlijsten voor. Het 60's-70's-80's repertoire tijdens optreden is breed. Van Elvis Presley, Tom Jones, Paul Anka tot Andre Hazes en eigen Nederlandstalige nummers.
 

Na enkele mooie CD-singles moest er een opvolger komen in 2017. Hier en daar gingen geluiden op of het niet tijd werd voor een echte, onvervalste MEEZINGER!
 

Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij naast prachtige ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire ook helemaal thuis is in de tijdloze Hollandse feestknallers. We houden allemaal wel van een feestje op z'n tijd! Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven. Samen met Kees Tel is de sound aangepast aan deze tijd met een groot aantal echte instrumenten waaronder blazers en drums. Volgens Kees is het een verrassende plaat geworden, die zowel geschikt is voor op de bühne als op de radio. ‘Als je het nummer hoort, pak je het direct op’. De single verschijnt op het label van Cornelis Music.
 

Na een mooie ballad "Souvenir", een vrolijke quickstep "Kom Dans met Mij" en een popsong "Eindeloos Mooi" nu weer eens iets heel anders van zanger Kees Versluys.

Kees Versluys boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kees Versluys boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kees Versluys

Kees Versluys boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kees Versluys
Kees Versluys
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095