Klanttevredenheid
9
Kate Ryan

Wil je Kate Ryan boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kate Ryan voor een evenement.

Biografie Kate Ryan

Kate Ryan is een Belgische zangeresdie in eigen land al een schitterende start van haar carierre kende door en hit te scoren met ‘scream for me’. Met haar tweede single ‘Désenchantée’ lukt het Kate om ook door te breken in Nederland.

Kate Ryan boeken

Katrien Verbeeck  probeert al op jonge leeftijd haar familie te entertainen met haar zangkunsten. Ook op schoolfeestjes is Kate altijd op het podium te vinden. Maar daarnaast stort ze zich ook op haar grote liefdes: paardrijden en waterskiën. In het café van haar ouders treed Kate vaak op. Gewapend met gitaar vertolkt ze nummers van Alanis Morissette, 4 Non Blondes, Pointer sisters en Aretha Franklin. Daarnaast tourt ze met de Soapband door België, als achtergrond zangeres.

Boekingen Kate Ryan

De single ‘Désenchantée’ werd a platina in België en in Nederland scoort ze ook een grote hit met deze cover van de hit Mylene Farmer, al haar hits zijn te vinden op haar debuutalbum ‘Different’.

Kate Ryan boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kate Ryan boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kate Ryan boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kate Ryan
Kate Ryan
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095