Klanttevredenheid
9
Angelique Kapitein Kappi

Wil je Angelique Kapitein Kappi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Angelique Kapitein Kappi voor een evenement.

Biografie Angelique Kapitein Kappi

Stap aan boord en maak je klaar voor een magisch avontuur vol lachen, verbazing en muziek met Kapitein Kappi. Kan deze Kapitein een vis vangen op het droge? Deze bruisende show voor kinderen brengt het beste van beide werelden samen: comedy Magic en betoverende deuntjes die je laten meedeinen op de golven van plezier.
 
Ontmoet Kapitein Kappi ze neemt je mee op een onvergetelijke reis vol hilarische goocheltrucs, waarbij niets is wat het lijkt. Kapitein Kappi zorgt voor een show vol verrassingen en verwondering.
 
Maar dat is niet alles! Tussen de magische acts door worden de kinderen getrakteerd op vrolijke liedjes en interactieve muzikale momenten, waarbij ze worden uitgenodigd om mee te zingen en te dansen. Het wordt een feestelijke belevenis voor jong en oud!
 
Dus haal je kompas tevoorschijn en stel de juiste koers in! Een avontuur dat je niet snel zult vergeten. Kapitein Kappi  wacht op jou om samen te genieten van een fantastische reis vol magie, muziek en heel veel plezier!
Tijdens de show nodigt de kapitein  dekzwabbers uit, om te assisteren. Als dank voor hun hulp verlaten ze het podium met een klein cadeautje.
En voor iedereen die aan het einde van de show achter het net heeft gevist, kijk vooral in de grote grappige visnet. Zodra de polonaise aan boord wordt ingezet, is er voor iedereen nog  een klein presentje.

Angelique Kapitein Kappi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kapitein Kappi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Angelique Kapitein Kappi
Angelique Kapitein Kappi
Angelique Kapitein Kappi
Angelique Kapitein Kappi
Angelique Kapitein Kappi

Angelique Kapitein Kappi boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Angelique Kapitein Kappi
Angelique Kapitein Kappi
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095