Klanttevredenheid
9
Angelique Koninklijke Tovershow

Wil je Angelique Koninklijke Tovershow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Angelique Koninklijke Tovershow voor een evenement.

Biografie Angelique Koninklijke Tovershow

Angelique is de: Koningin van ...
Er was eens een Koningin en vroeg: Wie wil er leren toveren?
De show voor alle prinsen en prinsessen en iedereen die zich wil laten betoveren en van  toveren houd. Het programma zal hier starten met een interactieve show vol magie, dans en grappige momenten onder leiding van de Koningin.
 
De Magische Koningin neemt iedereen mee op een magisch avontuur. Tijdens de show nodigt zij  kinderen en soms ook volwassenen uit, om te assisteren. Als dank voor hun hulp verlaten ze het podium met een klein cadeautje.
 
En voor iedereen die aan het einde van de show nog niets heeft gehad. Jong / oud voor iedereen is er als finale nog een klein presentje. En ze leefde nog lang en gelukkig.
 
En wil je dat de Koningin dit keer niet alleen komt dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor De Koninklijke Tovershow!
 
De Koninklijke Tovershow
Betreed het koninklijke theater en laat je betoveren door een magische voorstelling die geschiedenis zal schrijven! Onze theater show voor kinderen, met het thema koning en koningin, nodigt jong en oud uit voor een onvergetelijk avontuur vol mysterie, magie en muziek.
 
Stap binnen in het prachtige paleis van de koning en koningin, waar de hoffelijke hof magiër zijn kunsten vertoont. Van betoverende goocheltrucs tot adembenemende illusies, elk moment brengt verwondering en opwinding naar de toeschouwers.
 
Terwijl de koninklijke melodieën weerklinken, worden de kinderen meegevoerd op een reis vol vrolijkheid en plezier. De betoverende muziek en ritmische deuntjes laten de harten van de kleine prinsen en prinsessen sneller kloppen.
 
Van zwevende kroonjuwelen tot intrigerende verdwijningen, elke actie is een avontuur op zich. Het koninklijke theater belooft een vorstelijke ervaring vol entertainment en verwondering voor de hele familie!
 
Dus maak je klaar om de koning en koningin te vergezellen op dit magische avontuur en beleef een voorstelling die je niet snel zult vergeten. Laat je meevoeren naar het betoverende koninkrijk van magie en muziek!
 

Angelique Koninklijke Tovershow boeken doe je bij Viking Entertainment!

Koninklijke Tovershow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Angelique Koninklijke Tovershow
Angelique Koninklijke Tovershow
Angelique Koninklijke Tovershow

Angelique Koninklijke Tovershow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Angelique Koninklijke Tovershow
Angelique Koninklijke Tovershow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095