Klanttevredenheid
9
Kabaal

Wil je Kabaal boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kabaal voor een evenement.

Biografie Kabaal

De Bathmense band Kabaal behoeft in het oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen uithoek te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft kunnen maken met deze veelgevraagde band van allure. In de jaren ´80 begonnen als schooljongens die vooral veel lawaai produceerden (vandaar de naam Kabaal), deze band heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continue te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het geluid & licht en de show, maar bovenal door de ervaring die de muzikanten in de vele vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

Veelzijdig repertoire
Of Kabaal nu in een klein zaaltje, in een grote feesttent of in de buitenlucht speelt, er wordt een pasklare show neergezet waarbij de muziek wordt afgestemd op het alom aanwezige publiek. Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

Voorprogramma´s en gastoptredens
Voorprogramma Golden Earring @ BekefeestenKabaal heeft vele malen in het voorprogramma gestaan van gerenommeerde bands als Bløf, De Dijk, Golden Earring, Normaal, Rowwen Héze, Jovink, The Sweet (en zelfs De Kast en Clouseau toen die nog populair waren); In het afgelopen jaar heeft Kabaal onder andere het podium gedeeld met populaire Nederlandse artiesten als Jan Smit, Nick en Simon, Thomas Berge, Arne Jansen en Dennie Christian, hetgeen tot prachtige sfeervolle optredens in het oosten van Nederland heeft geleid. Het mag ook gezegd worden dat Kabaal een bijzondere band heeft met de bekende Achterhoekse coryfeeën; met regelmaat waren er leden van Normaal, Jovink en Boh Foi Toch als gastmuzikant bij Kabaal op de bühne te vinden.

Kabaal boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kabaal boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kabaal
Kabaal
Kabaal

Kabaal boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kabaal
Kabaal
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095