Klanttevredenheid
9
KAAZE

Wil je KAAZE boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van KAAZE voor een evenement.

Biografie KAAZE

KAAZE groeide op in een muzikale familie die hem blootstelde aan uiteenlopende invloeden zoals Queen, Daft Punk en Earth, Wind & Fire. Op 4-jarige leeftijd begon KAAZE piano en drums te spelen, terwijl hij een gehoor ontwikkelde dat hem uiteindelijk tot een gevestigde artiest maakte. KAAZE hoorde zijn eerste house-track op 16-jarige leeftijd en snel daarna rende hij naar de winkel om zijn eerste DJ-apparatuur te kopen. Eén jaar later speelde hij zijn eerste optreden, zo jong dat zijn moeder hem moest begeleiden naar de show.

KAAZE's vastberadenheid in de studio en zijn gevoel voor melodieuze elegantie resulteerden in een specifieke bootleg die de aandacht trok van Hardwell, wat alles voor hem veranderde in korte tijd. KAAZE maakte zijn solodebuut op Revealed Recordings met de release van "Tell Me", een track die de top 2 op Beatport bereikte. In 2017 kreeg KAAZE een enorme start met nummers als "Triplet", dat werd uitgeroepen tot "De Miami ID van het jaar", en zijn prestigieuze samenwerking met Hardwell, "We Are Legends", wat KAAZE aan de rand van een doorbraakjaar heeft gebracht!

In 2019 bracht KAAZE zijn carrière naar een hoger niveau met de release van zijn debuutalbum "DREAMCHILD", dat was gewijd aan KAAZE's kinderroots van rock 'n roll vermengd met moderne EDM-muziek van vandaag de dag. Het album behaalde meer dan 30 miljoen streams in het eerste jaar. Het is gemakkelijk om te zeggen dat KAAZE een van de meest kenmerkende geluiden in de scene heeft en dit heeft geleid tot samenwerkingen met grote namen zoals Tiësto, Hardwell en KSHMR.

KAAZE boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kaaze boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
KAAZE
KAAZE
KAAZE

KAAZE boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
KAAZE
KAAZE
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095