Klanttevredenheid
9

Wil je Julia van Bergen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Julia van Bergen voor een evenement.

Biografie Julia van Bergen

Julia werd op 17 september 1999 geboren in Harderwijk maar groeide op in Zeewolde.

Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat ze graag op het podium stond. Eerst met klassiek ballet en later door de muziek. Op haar 9e begon ze met pianoles. Ze leerde zichzelf te begeleiden op de piano en dat was het voorzichtige begin van haar zangcarrière.

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde ertoe dat ze met het zelfgeschreven nummer ‘Around’ meedeed aan de audities van het Junior Songfestival in het voorjaar van 2014. Ook nu weer begeleidde Julia zichzelf op de piano. Dit bleef niet onopgemerkt bij de jury die haar roemde om haar muzikaliteit.

Dit leidde tot een finaleplaats bij het Junior Songfestival. Haar producers, Joost Griffioen en Stas Swaczyna van the Rocketeers, gingen met ‘Around’ aan de slag en maakte er een actueel en finale-waardig nummer van. Julia won hiermee glansrijk zowel de halve finale als de finale van het Junior Songfestival met het maximum aantal punten en mocht Nederland vertegenwoordigen in Malta! Ze eindigde daar op een knappe 8e plaats.

Maar ook na het Eurovisie Junior Songfestival hield het niet op voor Julia. Zo trad ze samen met de andere JSF-finalisten op tijdens het Zapp-Sinterklaasfeest. Ook stond ze te midden van grote Nederlandse namen als Sharon Doorson, Niels Geuzebroek en Sandra van Nieuwland tijdens Kerst met de Zandtovenaar dat rond de Kerstdagen meerdere keren op televisie te zien was.

 Ook treedt Julia regelmatig op overal in het land. Zo was ze een aantal keren te gast bij ‘Junior Songfestival on tour’, gepresenteerd door Rachel Traets, oud-winnares van het JSF. Ook was ze de hoofdact tijdens de Grote Beestebende-dag op 13 juni jl. in het Dolfinarium te Harderwijk. Deze dag werd gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Afgelopen zomer trad Julia maar liefst 6 zaterdagavonden op tijdens het Negen Pleinen Festijn in De Eteling, samen met oud JSF-sterren Rachel Traets en Ralf Mackenbach.

Op 26 en 27 september a.s. zal Julia optreden op de TINA-dag XXL. En natuurlijk zal zij haar opwachting maken tijdens de live-shows van het JSF en de Europese finale in Sofia!

Julia bleef ook na het Junior Songfestival nauw contact houden met ‘haar’ Rocketeers! In juni 2015 kwam een Engelstalige, akoestische versie uit van Around. ‘Round and Around’ kwam meteen hoog de Kids top 20 binnen en het nummer werd in grote getalen gedownload!

De komende maanden gaat Julia opnieuw de studio in met the Rocketeers om samen nieuwe liedjes te schrijven en te produceren. We zijn benieuwd!

Julia van Bergen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Julia van Bergen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Julia van Bergen boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095