Klanttevredenheid
9
Joyce Den Hollander

Wil je Joyce den Hollander boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joyce den Hollander voor een evenement.

Biografie Joyce den Hollander

Jarenlang heeft zij topsport gedaan en is hiervoor in 40 verschillende landen geweest. 

Ze heeft op trainingsinternaten gezeten in Duisland en Amerika. Daarnaast deed ze mee aan vele nationale en internationale trainingskampen en wedstrijden. in 2010 werd ze Nederlands kampioen Junioren en het jaar dat volgde werd ze Nederlands kampioen Senioren. 

Niet veel later stopte zij met wedstrijden rijden en ging zij werken bij Holiday on Ice. Met deze shows zag ze alle continten van de wereld. 

Dit jaar besloot zij al haar show en sportervaring over te brengen op volwassenen en kinderen. Ze haalt enorm veel plezier uit het werken met kinderen en volwassenen, buiten haar trainingen om bied ze unieke en bijzondere acts aan die ingehuurd kunnen worden op zowel grote als kleinere events. 

Buiten haar praktijk ervaringen om, heeft zij na haar MBO opleiding bij EFAA opleidingen trainingsleer/fysiolofie en anatomie afgerond. Ook behaald zij haar diploma Start2Move en Spinning groepsles instructeur. 

Joyce den Hollander boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joyce den Hollander boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Joyce Den Hollander

Joyce Den Hollander boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joyce Den Hollander
Joyce Den Hollander
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095