Klanttevredenheid
9
Joost van Bellen

Wil je Joost van Bellen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joost van Bellen voor een evenement.

Biografie Joost van Bellen

Joost van Bellen is een bijzonder fenomeen. Wie zijn indrukwekkende 30 jarige carrière goed bestudeert, ziet de algemene delers: liefde voor de nacht en tegendraadse culturen, de drang zich te vernieuwen, mensen te vermaken en iets mee te geven. Afgelopen jaren leverde deze discodino louter topsets af op onder andere Lowlands, Milkshake, Pinkpop, Into The Great Wide Open, Solar en Best Kept Secret. Het clubconcept Rauw werd groots begraven, maar de dj Joost gaat onverminderd door.

Met een nieuwe radioshow op Red Light Radio en maandelijkse uitverkochte clubavond in de Melkweg, heeft Joost zich opnieuw uit weten te vinden door terug naar de basis te gaan: muziek! Keer op keer weet Joost intieme clubs of gigantische festivalweides in beweging te krijgen, met een verrassende, cutting-edge platenkeuze, gebracht in een vlijmscherp dansbaar jasje.

Joost van Bellen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joost van Bellen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze veelzijdige dj. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Joost van Bellen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joost van Bellen
Joost van Bellen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095