Klanttevredenheid
9
Jonny Smokes

Wil je Jonny Smokes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jonny Smokes voor een evenement.

Biografie Jonny Smokes

Jonny Smokes. Zijn roots liggen in Amerika, maar zijn hart is hier in Nederland: Hij voelt zich hier meer thuis dan waar ook ter wereld. In 2015 is hij geëmigreerd en sindsdien treedt hij op door heel Nederland.

One-man-band
Jonny Smokes is een ware ‘looping sampling master’. Met behulp van een indrukwekkende set pedalen creëert hij in mum van tijd de sound van een gehele band. Jonny wint het publiek voor zich, dat vol verbazing zijn inspanningen op het podium volgt, door zijn enthousiasme en veelzijdigheid.

Repertoire
Jonny Smokes speelt ruim 300 covers. Onder andere van The Beatles, Ed Sheeran, Nirvana, Prince, Justin Timberlake, Jason Mraz, Jack Johnson en U2. Van ‘Piano man’ tot ‘Can’t stop the feeling’, van ‘Country Roads’ tot ‘Purple Rain’, van ‘With or without you’ tot ‘Banana pancakes’: Jonny speelt het met grote passie. Zijn volledige setlist is te vinden op de website.

Singer-songwriter
Het nieuwste album van Jonny Smokes heet ‘Reflections’. Alle nummers zijn door hem geschreven en gecomponeerd. Op het album hoor je alleen Jonny. Zang, basgitaar, gitaar, keyboard en drums: de multi-muzikale Jonny neemt alle instrumenten en zang voor zijn rekening. Een indrukwekkende prestatie! 

Jonny Smokes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jonny Smokes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jonny Smokes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jonny Smokes
Jonny Smokes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095