Klanttevredenheid
9
Johnny Lewis

Wil je Johnny Lewis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Lewis voor een evenement.

Biografie Johnny Lewis

De Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende Elvis imitatie show uitgevoerd door Johnny Lewis ( pseudoniem voor JFM Geerling ) die de bekendste Elvis Presley nummers LIVE zingt, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don't, wooden heart, Teddy Bear, Don't be cruel, In the Ghetto, return to sender, Suspicious mind, Alway's on my mind, My boy, Hound dog en vele vele andere bekende songs.

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO Soundmixshow die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist "Jerry Scheff", de pianist "Glen D Hardin" , de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis ;Sam Phillips , de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis "the Jordanaires ". Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen ( Tupelo, Graceland en de Sun studio) . Daarbij trad hij onder andere op in de STAX club in Beale street in Memphis.

De imitator JFM Geerling is onder andere bekend van diverse televisie programma's zoals Bots van RTL4 en Lost in Music van Veronica , nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 en Man bijt Hond NCRV 2005 . Ook was hij te horen in radioprogramma's bij BNN radio 3 de NCRV radio 1 , de wereldomroep en radio Gelderland. Tevens was de zanger een publiekstrekker op diverse pop festivals ; Stomppop, bevrijdingsfestival Almere , koninginnedag op de Dam en op andere diverse grote festival's.

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live ! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch ,want de zanger betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d. . De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 "Aloha from Hawaii". Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.

Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit inclusief een professionele geluidsinstallatie . De backround en het orkest staan op mini disk. Een combinatie met een eventueel geboekte , of te boeken band is bespreekbaar.Ook is het mogelijk om als toevoeging aan de show een Body Builder lijfwacht mee te boeken.

Johnny Lewis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Johnny Lewis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Johnny Lewis
Johnny Lewis
Johnny Lewis

Johnny Lewis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Johnny Lewis
Johnny Lewis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095