Klanttevredenheid
9
Johnny Gold

Wil je Johnny Gold boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Gold voor een evenement.

Biografie Johnny Gold

Johnny Gold (Kees Verlee) richt in 1997 samen met zijn muzikale partner Serge van Eck, het smartlappenduoRob & John op. Met dit duo verwerft hij vooral op bedrijfsfeesten en de grote Nederlandstalige festivals zoals in Tilburg en Den Bosch grote bekendheid. Het duurt niet lang voordat platenmaatschappij Berk Music een aantal singles van hen uitbrengt.

"Een keer in je leven", "Als m'n wijf verdwijnt", "Ze roepen ho", "Rode rozen medley" en "Dan zingen wij voor jou" belanden stuk voor stuk in de single Mega Top 100. Het duo wordt ongekend populair in Brabant en vele radio- en televisioptredens volgen.

Hoewel het duo natuurlijk blijft bestaan is er na overleg met de platenmaatschappij besloten om ook als solo-artiest een plaatsje te verwerven in de nationale showbizz. Het eerste wapenfeit is de single "Ik kom wat lator", die in januari 2010 wordt uitgebracht en gelijk al een feesthit van jewelste dreigt te worden.

Gedreven, komisch en soms vertederend denderd Johnny Gold over de Nederlandse podia. Van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin café tot sterrenrestaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen!

Johnny Gold is presentator en zanger maar vooral entertainer. Eén van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft. U zult er aan moeten geloven: overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach.

Johnny Gold is ook te boeken met een speciaal door hem ontwikkelde drive-in show: het Mega Meezing Spektakel. Vier uur lang feest in de hoogste versnelling met tussendoor een spetterend optreden van hemzelf. Verwacht geen house, trance of dance van hem want zoals hij zelf zegt, "als ik het niet uit kan spreken zal het wel nie gezellig weeze". Houdt u van seventies of Nederlandstalig dan is Johnny Gold met zijn Mega Meezing Spektakel een must op uw feest!

Johnny Gold boeken doe je bij Viking Entertainment!

Johnny Gold boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Johnny Gold

Johnny Gold boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Johnny Gold
Johnny Gold
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095