Klanttevredenheid
9

Wil je JetSet boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van JetSet voor een evenement.

Biografie JetSet

JetSet boeken voor jouw evenement? Entertainment leveren op topniveau, dat is elk optreden weer de missie van JETSET LIVE! Een gedreven zanger, een spetterende zangeres, vier energieke topmuzikanten en een VJ, en dat allemaal op één podium: met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis. JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups, medleys en natuurlijk hits van nu. Zowel de outfits, als de uitstraling, het repertoire en de podiumpresentatie van de band zijn tot in de puntjes verzorgd.

Dit alles wordt aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom, niet alleen een genot om naar te luisteren maar ook om naar de kijken. Met een custom-made licht- en VJ-show en knallende shooters is het één en al energie op het podium, er is continue beweging en interactie. Vanuit hun passie en gedrevenheid blijven ze zich continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt. Kijk hier naar wat beelden van JetSet om een indruk te krijgen van de band. Janet, zangeres van de band, betreedt het podium, opent de show en daarna vergeet je deze diva nooit meer met haar moves, stem en waanzinnige energieke podium uitstraling. Chris, gitarist en saxofonist, blaast je om met zijn vocalen, gitaar maar ook met zijn sax. Pakt alles op en vraagt van zichzelf het uiterste. Dennis is het creatieve brein van JETSET LIVE! On stage is zijn gitaar de hoofdzaak maar ook de zang, het energieke rappen en het entertainen kan hij als geen ander. Peter is the man of the keys, de soundmachine van de band.

De gedrevenheid om zijn sounds ten gehore te brengen maken van Peter een topmusicus. Ruben zorgt samen met Thomas voor de dikste en vetste beats. Deze solide bassist weet van geen ophouden en wil altijd het beste voor het publiek. Thomas is de langharige 'rocky' drummer, staand of zittend achter zijn drumstel. Hij kijkt je aan en neemt je mee tijdens zijn beestachtige drumwerk. Last but not least is er nog VJ Wesley, die met zijn Visuals een extra dimensie aan de band en de muziek weet toe te voegen. Wesley is de jongste van de band maar zijn Visuals zijn onwaarschijnlijk goed. Een toegevoegde waarde die JetSet de band maakt waar anno 2016 veel vraag naar is. Kijk hier naar foto’s van JetSet! JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: het is energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor jouw evenement of feest.

JetSet boeken – entertainment op topniveauJetSet is geschikt voor verschillende evenementen, zowel feesttenten als bedrijfsfeesten, openbaar en besloten. De band wordt ondersteund door de vakbekwame crew, waardoor de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos zijn. Door hun prettige manier van communiceren, zijn ze in staat om samen met jullie de meest optimale situatie te creëren. JetSet boeken? Bekijk hier de video's van JetSet.

JetSet boeken doe je bij Viking Entertainment!

JetSet boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

JetSet boeken?

EUR Prijs v.a. € 2625,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095