Klanttevredenheid
9
Jesse Prins

Wil je Jesse Prins boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jesse Prins voor een evenement.

Biografie Jesse Prins

Via sociale media ontdekt worden als artiest is geen zeldzaamheid meer, denk aan Davina Michelle of internationale sterren zoals Olivia Rodrigo. Maar wat als een volkszanger op deze manier ontdekt wordt?

Dit overkwam Jesse Prins. Op slechts 21-jarige leeftijd werd hij door niemand minder dan Tino Martin het podium opgeroepen, waarna hij zijn eigen oren niet kon geloven. Het filmpje ging viral op Dumpert en de reacties spraken voor zich: de jongen naast Tino heeft enorm talent.

Dit talent trok ook de aandacht van artiest Billy Dans en producer John Dirne. Ze benaderden Jesse Prins, die zegt: "Eigenlijk had ik nooit gepland om artiest te worden. Natuurlijk vond ik zingen leuk en zeiden familie en vrienden dat ik er iets mee moest doen, maar ik had nooit durven dromen dat het zo zou lopen!" aldus Jesse.
En het kan inderdaad snel gaan: amper een jaar nadat hij viraal ging, tekende Jesse Prins zijn eerste platencontract bij CTM Music.

"Altijd & Overal" is de debuutsingle van Jesse Prins, geschreven door Billy Dans, Henny Thijssen en Jochem Fluitsma, en geproduceerd door John Dirne. De single is vanaf 14 juli 2023 te beluisteren op populaire streamingdiensten.

Jesse Prins boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jesse Prins boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jesse Prins
Jesse Prins
Jesse Prins
Jesse Prins

Jesse Prins boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jesse Prins
Jesse Prins
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095