Klanttevredenheid
9
Jeffrey Parmentier

Wil je Jeffrey Parmentier boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeffrey Parmentier voor een evenement.

Biografie Jeffrey Parmentier

Jeffrey Parmentier (2002) is al zijn hele leven met muziek bezig. Zijn liefde voor de trompet is hem door zijn vader met de paplepel ingegoten. Al op zijn 7e speelde hij bij de Hillegomse Harmonie Kapel en sinds zijn 14e speelt hij tijdens Dodenherdenking het Nederlandse volkslied in Hillegom.

Jeffrey Parmentier zijn passie voor het DJ-vak begon op zijn 15e, tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés. Als snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit. Als DJ-DJEFF won hij met zijn performance als trompettist-DJ in 2019 de DJ-Contest-Award van het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp. Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan (Vier de Lente Festival, Koningsdag Haarlem), gezorgd voor gezellige feestjes (verjaardagen, bruiloften), de gevoelige snaar geraakt (op uitvaarten, condoleances en Dodenherdenking), video’s opgenomen met BN’ers Bram Krikke, Nicolette van Dam, Bas Smit, Emma Heesters, Don de Jong, Chahid Charrak (Dutchperformante) en Orgel Joke en samengewerkt met Yes R en Sjaak (Trompetisto).

Sinds 2022 is DJ-DJEFF verder gegaan onder de naam ‘Jeffrey Parmentier’. Met zijn energie, enthousiasme en muzikale voelsprieten zorgt Jeffrey er bij ieder feest voor dat het dak eraf gaat! Met zijn meer dan 230.000 volgers op TikTok – en tienduizenden op Instagram – is deze bijzondere duizendpoot er eentje om in de gaten te houden!

Jeffrey Parmentier boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeffrey Parmentier boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jeffrey Parmentier
Jeffrey Parmentier

Jeffrey Parmentier boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jeffrey Parmentier
Jeffrey Parmentier
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095