Klanttevredenheid
9
Jazzalike

Wil je Jazzalike boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jazzalike voor een evenement.

Biografie Jazzalike

Jazzalike is een band bestaande uit 8 jonge honden uit het oosten van het land met maar een doel: de zaal helemaal plat spelen!
De band speelt ruim 50 shows per jaar en stond onder andere op de Zwarte Cross, Nacht van Hengelo, tourde door Italië, was band van de Utrechtse Introductietijd 2019 en speelde uitverkochte clubshows in Hengelo en Utrecht! 
Met een unieke bezetting van 4 blazers, een ritmesectie en een bak energie waar je u tegen zegt weet de band overal waar ze komen een enorm feest te bouwen. Studentenfeesten, gala’s, festivals, bruiloften het maakt ze niet uit: de tent volledig verbouwd!


 De band won diverse prijzen waaronder de juryprijs van de Popscool Musicbattle en won zowel de 1e publiekprijs als de 3e juryprijs bij het Open Podium Twente. 

Ze spelen 2 sets van 45 minuten.

Jazzalike boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jazzalike boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jazzalike
Jazzalike
Jazzalike
Jazzalike
Jazzalike

Jazzalike boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jazzalike
Jazzalike
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095