Klanttevredenheid
9
Jaspers & Vermeer

Wil je Jaspers & Vermeer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jaspers & Vermeer voor een evenement.

Biografie Jaspers & Vermeer

Jaspers en Vermeer komen uit het Brabantse Heeze-Leende. Het duo brengt een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe, grotendeel Nederlandstalige hits. Het duo kenmerkt zich hierbij door de mooie 2-stemmige zang, entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme.  Het duo begeleidt zich met vrolijke accordeonklanken en een sprankelende mandoline of gitaar. Dit alles wordt ondersteund met geluidsbanden voor een lekkere beat met warme bas klanken.

Jaspers & Vermeer op jouw evenement

Naast deze act is het duo Jaspers & Vermeer ook te boeken als Ein Prosit!, Kelner en Ko en Van Dansewinkel.

Ein Prosit!
De aanstekelijke Duitse show die elke feesttent op zijn kop zet. Een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe Duitstalige Schlagers, Oberkrainer, polkas en walsjes en Après-ski krakers. Daarin strooien Herr Erich und der Willie met karakteristieke 2-stemmige zang, herkenbare accordeonklanken en een sprankelende mandoline of een spetterende elektrische gitaar.

Kelner & Ko
De muziek is 100% live en wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de kleurrijke accordeonbassen. Een statafel vormt het decor voor deze muzikale kelners. Het duo is bij aankomst direct “ready to serve” ofwel: ze zijn er helemaal klaar voor!

Van Dansewinkel
Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare, feestelijke muziek (NL, ENG en DU) met karakteristieke 2-stemmige zang, live-instrumenten, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme. 

Jaspers & Vermeer boeken

Het duo is te boeken als kant en klare inprik-act. extra versterking tot 200 man enthousiast publiek bereiken. Het duo maakt dan gebruik van de unieke J en V mobiele geluidsset met minimale opbouwtijd. Ook de pauzemuziek kan desgewenst worden verzorgd.

Jaspers & Vermeer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jaspers & Vermeer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiesten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jaspers & Vermeer
Jaspers & Vermeer

Jaspers & Vermeer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jaspers & Vermeer
Jaspers & Vermeer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095