Klanttevredenheid
9
Janneke de Roo

Wil je Janneke de Roo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Janneke de Roo voor een evenement.

Biografie Janneke de Roo

Een droom wordt werkelijkheid voor Janneke de Roo, het opnemen van een single was de prijs voor het winnen van een talentenjacht. De winnaars noemden zich Zusjes de Roo en "Blauwe Korenbloemen" was de titel van de plaat die werd opgenomen. Nu vele jaren later mag gerust de conclusie worden getrokken dat "Blauwe Korenbloemen" behoort tot de Nederlandstalige klassiekers. Ruim 5 jaar gingen ze bühne op en bühne af in Nederland en België alvorens het trio uit een ging. 

Ze lieten het zingen voor wat het was behalve Janneke die bleef haar passie uitoefenen zij het bescheiden wijze in koren en stemmingsorkesten. Jaren gingen voorbij tot opeens het verzoek weer vanuit het publiek kwam om "Blauwe Korenbloemen" te zingen. Zowel de hit uit de jaren 70 als vier andere stukken werden opnieuw opgenomen en het resultaat was dat het publiek om meer vroeg. Nog in hetzelfde jaar kwam er nog een cd uit. In de studio van Douwe Buiter werd "Tino" opgenomen en ook dit nummer werd veelvuldig gedraaid door de diverse radiostations en verkocht in de platenwinkels.

Mede door dit succes werd besloten om een compleet album op te nemen. Ruim vier maanden werd er gewerkt in de Landscape studio van Gerto Heupink en het resultaat was het album "Rozen voor jou alleen". Het is een album met voor ieder wat wils een nieuwe versie van haar "Blauwe Korenbloemen" maar ook met de (radio)hits "Een heel mooie nacht"- "Waar komt toch een droom vandaan"en "Ga nu maar slapen". Naast de aandacht op de radio werden van de (radio) hits ook clips gemaakt en met regelmaat zijn ze te zien op de (commerciële) tv stations.

Janneke de Roo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Janneke de Roo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Janneke de Roo

Janneke de Roo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Janneke de Roo
Janneke de Roo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095