Klanttevredenheid
9
J-nius

Wil je J-nius boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van J-nius voor een evenement.

Biografie J-nius

De Jan Smit coverband uit Volendam. Het kon natuurlijk niet uitblijven maar het succes van Jan Smit heeft tot gevolg gehad dat er een heuse coverband is opgestaan uit alleen maar dorpsgenoten. J-nius heeft een jaar lang in het diepste geheim gerepeteerd om het repertoire onder de knie te krijgen. De eerste try-outs waren meer dan succesvol te noemen en zelfs fans van Jan Smit waren meer dan enthousiast! In een ruim 3 uur durende muziekspektakel komen alle grote hits van Jan voorbij! "Als de morgen is gekomen", "Dan volg je haar benen", "Vrienden voor het leven" en natuurlijk "Stilte in de storm".

J-nius staat klaar om alle mensen die van de muziek van Jan Smit houden een onvergetelijke avond te laten beleven. Ook speelt J-nius diverse Palingsoundhits uit het heden en verleden!! Dus voor een fantastische avond VOL met Volendammerhits ben je bij J-nius aan het goede adres

J-nius boeken doe je bij Viking Entertainment!

J-nius boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
J-nius

J-nius boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
J-nius
J-nius
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095