Klanttevredenheid
9
Ivo Stuivenberg

Wil je Ivo Stuivenberg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ivo Stuivenberg voor een evenement.

Biografie Ivo Stuivenberg

Ivo Stuivenberg is een top-pianist, zanger en entertainer. Maar nog veel meer dan dat. In zijn eentje vormt hij een complete band.

Ivo zingt o.a. in het Nederlands, Engels, Frans en Italiaans, is zeer veelzijdig, heeft een enorm repertoire en laat de meest uiteenlopende stijlen de revue passeren. Voor elk wat wils. Van sfeervolle achtergrond muziek en mooie luisterliedjes tot dans- en knalnummers, met alles wat daar tussen in zit. Kortom, Ivo staat garant voor een onvergetelijke avonden weet steeds weer de juiste snaar te raken. Wilt u wegzwijmelen? Of moet het dak eraf? Of iets er tussenin?...

Het kan allemaal. Met 25 jaar ervaring en een inmiddels onuitputtelijk repertoire staat deze jonge, energieke, muzikale wereldreiziger garant voor een onvergetelijke avond.

Ivo is flexibel, allround, voelt de sfeer goed aan, speelt in op het publiek en weet precies wat u (muzikaal) nodig heeft om er een onvergetelijke avond van te maken

Ivo Stuivenberg boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ivo Stuivenberg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ivo Stuivenberg
Ivo Stuivenberg
Ivo Stuivenberg

Ivo Stuivenberg boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ivo Stuivenberg
Ivo Stuivenberg
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095