Klanttevredenheid
9
Huub Hangop

Wil je Huub Hangop boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Huub Hangop voor een evenement.

Biografie Huub Hangop

Huub Hangop, artiestennaam van Ruud van den Berg (Hoeven, 10 september 1960), is een Nederlands zanger, entertainer, jurist, presentator, producer en componist.
 

Huub Hangop boeken

Huub Hangop is als zanger bekend geworden door nummers als Het vrachtwagenchauffeurslied, Je wordt weer vent in de sjoarma-tent, Zonnebrandolie, Wat ben je lelijk van dichtbij, www.anita.nl, Ik wil ook zo'n broek met van die zakken aan de zijkant, Houdoe en Hobbelpaard. Samen met Borka Florentinus was hij presentator van het televisieprogramma PaNiek bij Veronica's Call TV. Naast deze carrière als zanger/entertainer was Ruud van den Berg in het dagelijks leven advocaat te Breda. Hij is gespecialiseerd in auteursrecht en merkenrecht. In haalde hij zijn doctoraal diploma Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg.
 

Boekingen Huub Hangop

De West-Brabantse zanger en entertainer Ruud van den Berg heeft weer iets uit de kast getrokken. Een hobbelpaard, om precies te zijn. Met een lied over het speelgoed wil Huub Hangop, zoals zijn bijnaam luidt, de carnavaleske hitlijsten bestormen. Dit doet hij op de melodie van Gangnam Style, het populairste nummer op YouTube ooit.
Ook speelt Huub Hangop in op de actualiteit. Hij was één van de eerste Nederlandstalige artiesten die in de coronacrisis een single genaamd "Kapje op, Kapje Af" uitbracht, refererend naar de mondkapjes die verplicht werden in deze periode.

Huub Hangop boeken doe je bij Viking Entertainment!

Huub Hangop boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze feestact. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Huub Hangop
Huub Hangop
Huub Hangop

Huub Hangop boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Huub Hangop
Huub Hangop
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095