Klanttevredenheid
9
Hippe Gasten

Wil je Hippe Gasten boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hippe Gasten voor een evenement.

Biografie Hippe Gasten

Rockmuziek voor kinderen bestaat dat? Kom en bezoek een concert van de leukste rockband voor kinderen. Je zult zien dat kinderen genieten van een interactief popconcert. Hippe Gasten is de aanvoerder op de markt wanneer het gaat om pop en rockmuziek voor kinderen. Ze werken met een enthousiaste en professionele groep muzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben in de muziek. Met hun net nieuw uitgebrachte 3e cd Anders veroveren ze Nederland. Armand, Peter Koelewijn, Def P en Dirk Scheele spelen een liedje mee op deze cd. Ze stonden op grote festivals zoals Zomerparkfeest Venlo, Schollenpop, Waterpop, Funpop, Festyland, Reuring festival, Slotfeest Rowwen Hese, verschillende bevrijdingsfeesten en tientallen theaters en tientallen clubzalen.

Hippe Gasten is geen gewone band voor kinderen, maar ze pakken flink uit met een heuse rockshow die ook ouders en andere festivalbezoekers laat genieten. Hierdoor zijn ze uniek in Nederland.

Net even iets anders! 

Hippe Gasten boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hippe Gasten boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Hippe Gasten
Hippe Gasten
Hippe Gasten

Hippe Gasten boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hippe Gasten
Hippe Gasten
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095