Klanttevredenheid
9
Het Woonwagen duo

Wil je Het Woonwagen duo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Woonwagen duo voor een evenement.

Biografie Het Woonwagen duo

Jack van Raamsdonk en Janske Mentzij leren elkaar 33 jaar geleden kennen tijdens tv opname in Belgie. Jack had een hit met zijn orkest Exit ''Kom bij me terug" en Janske stond al op de kaart met het liedje ''In een woonwagen".

Vanaf het eerste moment veroverde Janske een plaatsje in Jack zijn hart en de eerste vlinders waren daar echter de vader van Janske liet duidelijk blijken dat er niemand aan zijn dochter kwam.

Janske en Jack verloren elkaar na deze periode uit het oog maar bleven allebei keihard werken in het toch al zo harde artiestenvak. Janske scoorde diverse bescheiden hits en kwam uiteindelijk terecht bij "Het Holland Duo" waar ze als opvolgster van Marianne Weber ruim 9 jaar samenwerkte met Jan Verhoeven. Jack ging zijn vleugels uitslaan en kwam in de laatste fase van Exit terecht in België bij Bobbejaanland, waar hij ruim 7 jaar werkte als zanger.

Het Woonwagen duo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Het Woonwagen duo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Het Woonwagen duo
Het Woonwagen duo

Het Woonwagen duo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Het Woonwagen duo
Het Woonwagen duo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095