Klanttevredenheid
9
Henkie T

Wil je Henkie T boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Henkie T voor een evenement.

Biografie Henkie T

SBMG, bestaat uit Chivv (Chyvon Pala) en Henkie T (Henk Mando). De leden zijn beide opgegroeid in Amsterdam-Zuidoost. De twee kennen elkaar al jaren waaruit een hechte vriendschap is ontstaan. Dit is verder ontplooid op de middelbare school. In deze tijd is ook de liefde voor muziek ontstaan en besloten ze om muzikaal te gaan samenwerken. Toen ze begonnen vormden ze een trio met Bryan Oduro (BKO).

Henkie T boeken

De naam SBMG is afgeleid van de naam van de Surinaamse band Sawtu Boys, waar een neef van Henkie T in speelt. Sawtu Boys betekent zoute jongens, oftewel jongens met geld. Het duo wijzigde deze naam in Sawtu Boys Money Gang en kortte deze in tot SBMG. Op 15-jarige leeftijd brachten de twee het nummer ‘Heel Arrogant’ uit en haalden daar hun eerste optredens mee binnen. Binnen een jaar gaf het duo meer dan 200 optredens in Nederland en België.

Boekingen Henkie T

Hun populariteit behaalden ze aanvankelijk vooral op YouTube. Dit viel op bij Kees de Koning van het label Top Notch, die ze uiteindelijk een contract aanbood. Hun single ‘Oeh Na Na’ kwam in de hitlijsten niet verder dan de Tip 30, maar werd daarentegen een hit op het internet. Zangeres Anouk wijdde zelfs een tweet aan de aanstekelijkheid van het nummer. Op YouTube werd het binnen een jaar 4,5 miljoen keer bekeken en behaald uiteindelijk de 15 miljoen streams. Tegenwoordig zijn de mannen van SBMG niet meer weg te denken in de muziekwereld. Denk aan de nummers ‘Dom Doen’ en ‘Snelle Jongens Dunne Jasjes’. 

Henkie T boeken doe je bij Viking Entertainment!

Henkie T boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Henkie T boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Henkie T
Henkie T
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095