Klanttevredenheid
9
HATO

Wil je HATO boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van HATO voor een evenement.

Biografie HATO

Hahahahaaatoooo. De oerkreet die de aanwezigheid van de enige echte Hato aankondigt. Met aanstekelijke energie for days en een certain amount of crazy die heel ...makkelijk op je afgeeft zorgt deze man ervoor dat iedere zaal in elke vorm possible plat gaat. Het valt niet te ontkennen: there’s a new kid on the block.

HATO boeken op jouw evenement

In april 2014 bezocht Hato een workshop DJ’ing en hij was direct verkocht. Een week later had hij zijn eerste optreden en vanaf dat moment begon het balletje snel te rollen. Zo heeft hij clubs als Air, Jimmy Woo, Paradiso, Rex en Melkweg al in zijn portefeuille. Ook heeft hij een aantal strandfeesten in Bloemendaal van een extra vleugje hitte voorzien en stond hij op het uitverkochte Vunzige Deuntjes festival.

HATO boeken

Zijn stijl valt onder de eclectische noemer, maar hierbinnen laat Hato wel zijn roots terugkomen: Curacao. Van R&B naar UK Funky, niets is te gek. Met een oplettend oog voor het publiek mixt deze veelzijdige topper de lekkerste platen aan elkaar en feest hij ondertussen net zo hard mee.

HATO boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hato boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
HATO
HATO
HATO
HATO

Persfoto's

HATO boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
HATO
HATO
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095