Klanttevredenheid
9
Hasse de Moor

Wil je Hasse de Moor boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hasse de Moor voor een evenement.

Biografie Hasse de Moor

Hasse de Moor, ook wel bekend als "Monkeyboy", is een 18-jarige DJ/producer uit Nederland. Ondanks zijn leeftijd heeft hij nu al een indrukwekkende lijst aan internationale DJ-support: artiesten zoals Diplo, Skrillex, Dillon Francis, Deorro, GTA, Chuckie, Valentino Khan en Bro Safari draaien zijn platen 'Capoeira' en 'C.R.A.N.K.' op de grootste events, overal ter wereld.

Zijn track 'Purple Soup', in samenwerking met T3NBEARS, is onlangs uitgekomen en is gratis te downloaden op SoundCloud. Ondertussen wacht de industrie en zijn following met smacht op zijn volgende projecten.

Een unieke sound met invloeden uit een breed spectrum aan elektronische muziekstijlen, gecombineerd met een duidelijk en professionele visie, maken Hasse de Moor absoluut een talent in de categorie "one to watch". Als zijn "slaapkamer-producties" al beter zijn dan wat anderen gewaardeerde artiesten afleveren met professionele apparatuur, kun je er donder op zeggen dat er nog veel moois komen gaat. Hasse de Moor is zonder twijfel een van de nieuwe generatie top-artiesten!

Hasse de Moor boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hasse de Moor boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Hasse de Moor

Hasse de Moor boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hasse de Moor
Hasse de Moor
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095