Klanttevredenheid
9

Wil je Hartendames boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hartendames voor een evenement.

Biografie Hartendames

Uw evenement kan wel een kwinkslag gebruiken. Hartendames reikt u de hand. Met sympathieke acts die het ijs breken. Die de ogen van uw gasten doen twinkelen, de tongen losmaken en de harten verwarmen. In de act kan een spel-element verpakt zitten, een leerdoel of een zakelijke boodschap.

Wat Hartendames verstaat onder ‘culinair entertainment’?
‘De catering’ en ‘de artiesten’… In evenementenland worden ze vaak benaderd als twee afzonderlijke grootheden. Hartendames brengt deze werelden bijeen in culinair entertainment. De gedroomde symbiose tussen eten en drinken, tussen amusement en decoratie. Alle zintuigen worden in samenhang geprikkeld. Een voorbeeld? Signora Amorasa die pikante ‘Hot Kisses’ serveert en geluk in de liefde brengt. Of Tante Kaatje die haar gasten laat smullen van een Edammertje en de ‘Ik hou van Holland’-quiz speelt. Het gaat heerlijk samen. Noem het een totaalconcept. Noem het een ultieme kruisbestuiving of noem het hoe u wilt. Wij van Hartendames noemen het ‘culinair entertainment’. Precies wat we bedoelen met ‘entertainment dat loopt’.

De Hartendames zijn te boeken als:
- Mobiel Casino
- Groene Gastvrouwen
- Dames van de Bouw
- Les Deux Josephines
- Fabiola's Culinette
- Kaatje en Keetje
- De Koffiedames
- Signora Amorosa
- Hemelse Dames
- De Amorosas

Acts op maat
De Hartendames kunnen ook ingezet worden als 'Brand Acts'. Ze representeren op een uiterst originele manier de huisstijl van uw organisatie. Laat een corporate entertainment act rondgaan tijdens een promotieactie, productintroductie of congres. Ideaal voor het vergaren van contactadressen en het uitdelen van samples en flyers.

Hartendames boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hartendames boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hartendames boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095