Klanttevredenheid
9
Hardsoul

Wil je Hardsoul boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hardsoul voor een evenement.

Biografie Hardsoul

Hardsoul is hét duo van house music producers én DJ’s uit de lage landen en bestaat Rogier (Roog) en Greg van Bueren.
 
Het duo werd gevormd in 1997 en begon met het releasen van muziek op Soulfuric Recordings, het label van Marc Pomeroy en Brian Tappert. Later kwam het tot een andere release op Soulfuric in 2003, ‘Sweatshop’, voordat de opstap gemaakt werd naar Defected Records’ sublabel ‘ITH Records’. Op dit label werd de track, met vocalen van Ron Caroll, ‘Backtogether’ gereleased in 2003. Deze release kreeg airplay op de mainstream radiozenders en behaalde de #60 positie in de UK Singles chart.
 
Hardsoul heeft ook tracks geremixt voor Black & White Brothers, Todd Terry, Blaze, Kring Britt en Africanism. In 2004 lanceerden Roog en Greg hun eigen label, Hardsoul Pressings, onder de paraplu van Soulfuric. In 2006 kwam hierop een vervolg in de vorm van een tweede label, R&G Electronics, voor de minder bekende house music producers. Later bundelden Roog en Greg hun krachten voor een knallende live set op het Rockit festival als ‘Hardsoul Live’ en draaide Roog voor Defected @ Pacha in Ibiza en op Ministry in Londen.
 
2009 begon voor Hardsoul met Defected in the House in Amsterdam. Wat een eer! Alleen de absolute top van de artiesten in het elektronische muziekveld kregen de kans om hun tracks te draaien voor dit ‘heavyweight label’ en Roog en Greg haalden alles uit de kast met exclusieve platen en een hele rits aan eigen, overweldigende en originele producties en remixen.

Greg zijn carrière bloeit met optredens door heel Nederland en een groeiend aantal aanvragen voor top dance festivals. Andere hoogtepunten van dit jaar waren optredens voor Defected in Tokio voor Roog en een grootst optreden in de RAI in Amsterdam voor beide broers tijdens Dirty Dutch.
 
En ze zitten niet stil; internationale optredens, remix aanvragen en nieuwe producties zitten non-stop in de pijpleiding bij de broers Roog en Greg van Bueren.
 

Hardsoul boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hardsoul boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hardsoul boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hardsoul
Hardsoul
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095