Klanttevredenheid
9
Gunz for Hire

Wil je Gunz for Hire boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gunz for Hire voor een evenement.

Biografie Gunz for Hire

ARMED & DANGEROUS! Dat is wat deze twee voortvluchtigen zeker zijn. Gunz for Hire, bestaande uit de DJ's Adora en Ran-D, is een act die al een tijdje meedraait. Zo zijn deze twee artiesten samen gaan draaien en produceren als act in 2011 en doen ze dit nog steeds!

Gunz for Hire boeken

Het duo probeert doormiddel van hun muziek en outfits een echte underground feeling te creëren. Zo zijn de platen "Kings of the Underground" en "The Resistance" twee hits die elke hardstyle liefhebber wel kent. Maar ook hun nieuwe muziek slaat erg goed aan. Zo hebben ze veel tracks die geinspireerd zijn op series en weten ze een echte "gangsterfeeling" neer te zetten! 

Boekingen van Gunz for Hire

Gunz for Hire heeft op de grootste podiums ter wereld gestaan. Hierbij kan gedacht worden aan Defqon.1 en Tomorrowland! Opzoek naar een hardstyle duo dat iedere zaal voltrekt? Boek dan Gunz for Hire!

Gunz for Hire boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gunz for Hire boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Hardstyle DJ-act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gunz for Hire boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gunz for Hire
Gunz for Hire
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095