Klanttevredenheid
9
Goochel Piet

Wil je Goochel Piet boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Goochel Piet voor een evenement.

Biografie Goochel Piet

Dit jaar heeft Sinterklaas gevraagd of de kinderen bij hem op bezoek willen komen en papa, mama, voogd, verzorger(s) mogen mee. Sinterklaas geeft een heuse drive-thru party!
Want Piet staat iedereen al op te wachten als de auto's op afgesproken tijden op de bestemming aankomen. Kinderen kijken vanuit de auto naar een feestelijk spektakel! De kinderen komen oren en ogen te kort.
En als ze verder rijden, dan staan ze plotsklaps oog in oog met Sinterklaas. Tjonge, wat is hij blij om de kinderen op deze originele en leuke manier te mogen verwelkomen. Ieder kind krijgt individuele aandacht van de Sint, hoe leuk is dat. Maar oei... er is een probleem, juist voor de kinderen die nu bij Sinterklaas staan, zijn de pakjes kwijt. Gelukkig zegt Sinterklaas: "Alles komt goed". Ze zwaaien Sinterklaas gedag en wie staat daar om de hoek? De goochel Piet van Sinterklaas. Met de nodige hulp van de kinderen, weet Goochel Piet heel misschien toch de juiste pakjes terug te toveren.
 

Goochel Piet boeken doe je bij Viking Entertainment!

Goochel Piet boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze goochelende piet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Goochel Piet boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Goochel Piet
Goochel Piet
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095