Klanttevredenheid
9
Gino Buysrogge

Wil je Gino Buysrogge boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gino Buysrogge voor een evenement.

Biografie Gino Buysrogge

Gino Buysrogge kreeg zijn eerste mini-gitaartje op zijn 6e verjaardag. Later volgde een echte! In 1982 begonnen in een eerste (school)bandje. Na veel bandjes en orkesten werd hij in de jaren 90 gevraagd om de Belgische band "Nightshift" te komen versterken.

Met deze band stond Gino met vele nationale en internationale artiesten op het podium. Ondertussen had hij zijn eigen "Gino and The Bulldoze Band"opgericht. In De Efteling speelt Gino drie zomers en winters lang met een groep fantastische musici.
Andere artiesten nemen door Gino geschreven liedjes op. Hij gebruikt ook eigen liedjes voor zijn kindervoorstellingen. Sinds 2004 is Gino muziekdocent aan het Goese Lyceum. 
Na 30 jaar is Gino nog steeds te boeken met zijn Bulldoze Band voor festivals , feesten en andere evenementen maar ook als duo of solo is Gino beschikbaar.

Gino is een begrip in de Zeeuwse muziekwereld en ook ver daarbuiten. Naast muziekdocent aan het Goese Lyceum is hij bijzonder actief op veel muzikale fronten.


Deze zanger/gitarist/componist geeft veelvuldig optredens voor allerlei gelegenheden.
* De band Gino & The Bulldoze Band heeft een enorme status opgebouwd in de afgelopen 25 jaar en is derhalve graag gezien op festivals en andere evenementen.

* Gino verzorgde optredens door heel Nederland maar ook speelde in België , Duitsland , Frankrijk , Bulgarije , Italië, Spanje en Ierland. Bovendien trad hij verschillende keren op in China , Korea en Singapore.
   
* De muzikale kindervoorstellingen voor basisscholen en middelbare scholen die Gino heeft gemaakt zijn erg succesvol evenals de  voorstellingen voor ouderen! De jarenlange ervaring als muzikant in De Efteling speelt daarbij zeker een rol. Gino is presentator/bedenker van

"De Gezelligste Popquiz Aller Tijden"
* Als muzikant heeft Gino zijn sporen verdiend in begeleidingsbands van Nederlandse artiesten zoals George Baker, Peter Koelewijn , Armand en Albert West. Internationaal o.a. met Frank Galan , Dennie Christian en Grant & Forsyth. In het bluescircuit stond Gino op het podium naast internationale toppers als Ana Popovic ,Ian Siegal , Matt Scofield en Snowy White om die te begeleiden.

Gino Buysrogge boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gino Buysrogge boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger/gitarist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge

Gino Buysrogge boeken?

EUR Prijs v.a. € 575,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gino Buysrogge
Gino Buysrogge
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095